Megtanítjuk Neked azt,
amiről anyukád sosem beszélt!

Mert Te is lehetsz csúcsszerető!

Orália tanfolyam , hogy Te lehess az álomfeleség!

Biztos tisztában vagy vele, hogy a nemi élet a férfiak számára is nagyon fontos egy párkapcsolatban. Az együttlétek során sokat jelent a tapasztalat, viszont van egy nagyon fontos része, ami tanulható. Ez pedig a férfi kielégítése szájjal.

Most arra gondolsz, hogy jó-jó, de Te ezt már tudod. Ez igaz is, csak nem mindegy milyen szinten, és hogy mennyire teszed különlegessé ezt a párod számára. Az a jó hír, hogy az orális szex megtanulható, és mi meg is tudjuk tanítani a számtalan technikát, tippet és trükköt, amiket a tanfolyam elvégzése után eredményesen alkalmazhatsz.

Hidd el, hogy ez a fajta együttlét a férfiak számára sokkal nagyobb jelentősséggel bír, mint a nők számára! Mi összegyűjtöttünk minden tudnivalót, technikát, amit ha ismer egy nő, akkor ezzel örökre magához láncolhatja a párját, és a fellegekbe repítheti. Ne is hezitálj, kattints, és végezd el tanfolyamunkat teljes diszkréció mellett, itt a weboldalunkon!

Tanfolyam tematikájának áttekintése

Bevezetés
Mi az az orális szex?
Miért szeretik a férfiak?
Miért nem szerethetik a nők?
Hogyan kezeljük a férfi bizonytalanságait
Ismerkedjünk meg a pénisszel
Előkészületek a tökéletes orális szexhez
A száj megfelelő formázása
Alap technikák (2+1 db)
Összetettebb technikák (13 db)
A megfelelő szemkontaktus
Időtartam befolyásolása
Pozíciók (9 db)
Az orgazmus
Köpni vagy nyelni
A nyelés egészségügyi kérdései
Az ondó íze
Ondó nyelés színlelése
Mit tartalmaz az ondó
Higiéniai kérdések
Érdekességek, tippek
Az egyes fejezetek képekkel, ábrákkal és összesen 21 db rövid videóval vannak illusztrálva, így tökéletesen érthető és elsajátítható mindaz, amit itt az online tanfolyamunkon tanulsz.
A tanfolyam befizetésével 10 napra elérhetővé válik számodra a teljes tananyag, így lesz időd arra is, hogy megtanuld, és átismételd a tudnivalókat!

Ők már elvégezték tanfolyamunkat

Boldogság

Férjem el van ámulva tőlem, és a libidója is sokat nőtt. Nem is gondoltam volna, hogy ez a tanfolyam ennyit lendít a párkapcsolatomon.

Hasznos

Tényleg könnyen elsajátíthatók a technikák, és teljesen diszkért ez a webes tanfolyam. Csak ajánlani tudom!

Imádat

A párom imád, és a tenyerén hordoz, mióta alkalmazom a tanfolyamon tanultakat. Nagyon hasznos volt a tanfolyam, köszönöm a weboldalnak!

TE LESZEL AZ ÁLOMFELESÉG!

Csak pár kattintás, és bele is vághatsz online tanfolyamunkba. Könnyen elsajátítható tananyagunk alkalmazásával Te leszel minden férfi álma. Örökre magadhoz láncolhatod férjedet, mert Te olyat fogsz tudni, amit nem sok nő tud!

Regisztráció