Megtanítjuk Neked azt,
amiről anyukád sosem beszélt!

Mert Te is lehetsz csúcsszerető!

Orália tanfolyam , hogy a párod egy igazi álomfeleség legyen!

Biztos tisztában vagy vele, hogy a nemi élet nagyon fontos egy párkapcsolatban. Az együttlétek során sokat jelent a tapasztalat, viszont van egy nagyon fontos része, ami tanulható. Ez pedig a férfi kielégítése szájjal.

Nyilván a Te párod is szokta ezt csinálni, csak nem mindegy milyen szinten, és hogy mennyire teszi különlegessé ezt a számadra. Az a jó hír, hogy az orális szex megtanulható, és mi meg is tudjuk tanítani a számtalan technikát, tippet és trükköt, amiket a tanfolyam elvégzése után partnered is eredményesen alkalmazhat.

Mi összegyűjtöttünk minden tudnivalót, technikát, amit ha ismer egy nő, akkor ezzel a fellegekbe repítheti párját. Ne is hezitálj, kattints, és vegyél utalványt feleségednek, hogy elvégezhesse tanfolyamunkat teljes diszkréció mellett, itt a weboldalunkon!

Tanfolyam tematikájának áttekintése

Bevezetés
Mi az az orális szex?
Miért szeretik a férfiak?
Miért nem szerethetik a nők?
Hogyan kezeljük a férfi bizonytalanságait
Ismerkedjünk meg a pénisszel
Előkészületek a tökéletes orális szexhez
A száj megfelelő formázása
Alap technikák (2+1 db)
Összetettebb technikák (13 db)
A megfelelő szemkontaktus
Időtartam befolyásolása
Pozíciók (9 db)
Az orgazmus
Köpni vagy nyelni
A nyelés egészségügyi kérdései
Az ondó íze
Ondó nyelés színlelése
Mit tartalmaz az ondó
Higiéniai kérdések
Érdekességek, tippek
Az egyes fejezetek képekkel, ábrákkal és összesen 21 db rövid videóval vannak illusztrálva, így tökéletesen érthető és elsajátítható mindaz, amit itt az online tanfolyamunkon tanítunk.

Ők már elvégezték tanfolyamunkat

Boldogság

Férjem el van ámulva tőlem, és a libidója is sokat nőtt. Nem is gondoltam volna, hogy ez a tanfolyam ennyit lendít a párkapcsolatomon.

Hasznos

Tényleg könnyen elsajátíthatók a technikák, és teljesen diszkért ez a webes tanfolyam. Csak ajánlani tudom!

Titkos vágyak

A párom elárulta, hogy régi álmát teljesítettem, amit eddig el sem mert mondani nekem. A tanfolyamon megtanultam, és magamtól jöttem rá, hogy mire is vágyik igazán.

ÁLOMFELESÉGET csinálunk feleségedből!

Csak pár kattintás, és megvásárolhatod tanfolyam-utaványunkat. Ajándékozz tanfolyamot, és most ezzel magadat is megajándékozod! Hiszen a tanfolyam elvégzése után a Te partnered lesz az álomfeleség!

Kezdhetjük